| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Ares Andrico tugi

|
Postitatud: 14.11.2009 16:51 Teema: |
|
|
| c0d3m45t3r kirjutas: | Kahtlane kogemus oma kasutatud mängude müümisega. Viisin eile poodi COD:Waw ja Left 4 Dead ja üks vanem PS2 mäng Summoner 2. Kokku pakuti mulle nende mängude eest maksimaalselt 500 krooni (549 vist) minu arust oli see küll natukene ebaõiglane pakkumine arvestades veel seda et mängud olid suurepäraselt hoitud. Cod:waw'ile oli xbox ise kaks õrnalt nähtavalt kriipsu peale joonistanud aga plaat oli muidu täiesti korras. Isegi ostutsekid olid xbox360 mängudel alles.
Teenindus jättis ka Rocca al mare keskuses soovida. Antud teenindaja oli väga.....bravuurikas ja ülbe ning suhtus minusse väga ebameeldivalt kui ma otsustasin mänge mitte müüa .
|
hmmm.... kahju. _________________ Ekraanitõmmis<-|->Kuidas küsida abi<-|->Reeglid<-|->OTSING |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Flacko ____________________

|
Postitatud: 15.11.2009 00:57 Teema: |
|
|
Mul pole kunagi olnud müüjatega probleeme. Tauno ja Rio jube lahedad tüübid ja alati räägin nendega juttu. _________________ Nutty Female Gamer, So Nutty, So Crazy!
Hardnutty DVD And Gaming Collector!
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ares Andrico tugi

|
Postitatud: 15.11.2009 01:06 Teema: |
|
|
| Flacko kirjutas: | | Mul pole kunagi olnud müüjatega probleeme. Tauno ja Rio jube lahedad tüübid ja alati räägin nendega juttu. |
kui on tore klient, on tavaliselt klienditeenindajal tore olla tore  _________________ Ekraanitõmmis<-|->Kuidas küsida abi<-|->Reeglid<-|->OTSING |
|
| Tagasi üles |
|
 |
grander
|
Postitatud: 15.11.2009 13:34 Teema: |
|
|
| c0d3m45t3r kirjutas: | Kahtlane kogemus oma kasutatud mängude müümisega. Viisin eile poodi COD:Waw ja Left 4 Dead ja üks vanem PS2 mäng Summoner 2. Kokku pakuti mulle nende mängude eest maksimaalselt 500 krooni (549 vist) minu arust oli see küll natukene ebaõiglane pakkumine arvestades veel seda et mängud olid suurepäraselt hoitud. Cod:waw'ile oli xbox ise kaks õrnalt nähtavalt kriipsu peale joonistanud aga plaat oli muidu täiesti korras. Isegi ostutsekid olid xbox360 mängudel alles.
Teenindus jättis ka Rocca al mare keskuses soovida. Antud teenindaja oli väga.....bravuurikas ja ülbe ning suhtus minusse väga ebameeldivalt kui ma otsustasin mänge mitte müüa .
Siiski leidsin kasutatud mängude nurgast endale mõnusa hinnaga Heavenly Sword'i. |
Tundub siis, et sulle summa ei sobinud ja sellest koheselt sildistasid ka klienditeenindajaid bravuurikateks jms. Aga minu teada, see summa, mida sulle pakuti, on vägagi korralik. Proovi näiteks mujal müüa ja vaata palju sul see aega, raharessursse ja energiat võtab
Samas kirjutad, et leidsid seal endale ilusa hinnaga kasutatud mängu. Arvan, et selle mängu hind poleks ilus olnud, kui klienditeenindajad oleksid iga kasutatud mängu eest andnud ulmelist summat igale inimesele, kes neid sinna poodi müüb. Mis oleks nende lõpphind siis sinu arust poes? Sama nagu uutel? Liiga bravuurne. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Valhalla ____________________

|
Postitatud: 17.11.2009 14:40 Teema: |
|
|
| z-man kirjutas: | | Räägin rohkem sellest,et 120 kr on ikkagi ajuvabalt vähe 900kr mängu eest millel pole mitte väiksematki kriimu ja näeb välja nagu tutikas.Mõtekam juba kuskil kuldes börsis või soovis 400kr maha parseldada(siiani vähemalt alati õnnestunud).Inimlik oleks 300 kr vähemalt,müüki läheks nagunii 599 ja kasum oleks ju normaalne. Kui mul nüüd valida kas kasutatud või uus mäng siis kindlasti ostan kasutatud kuna se ju tunduvalt odavam. |
Naljavennad siin koos. Loomulik ,et ostes uue mängu maksad hingehinda. Ettekujutus on inimestel hea. Kuna tegemist on poega ,kes pakub tagasi osta kasutatud mänge on nende määrata hind vastavalt mängude laoseisule ja kindlasti ka vaadates kas läheb uuesti myygiks. Eestis on selline asi ysna lapsekingades alles. kuid inglismaal ja iirimaal on see suur äri juba. Seal on tavaline .et ostad mängu 950 krooniga siis kuu hiljem mängu tagasi viies makstakse sulle umbes 25-30% mangu originaalhinnast. hiljem pannakse aga myyki kuskil 60-65% uue mangu myygihinnast. Ja vaba valik on sul ju, kui viid mingi mangu sinna ja tagasiostu hind ei sobi, eks sa myyta seda siis mooda kuldseid borse voi kus ise tahad. Miks on vaja tulla siia vinguma. Kui ei sobi tehing siis ei sobi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Gearsofparadise ____________________

|
Postitatud: 17.11.2009 15:10 Teema: |
|
|
ma siuke koba nagu näete
aga see et kas pood võtab mänge vastu millel on "promotional copy
not for resale" peal v? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ares Andrico tugi

|
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: 17.11.2009 16:46 Teema: |
|
|
Minu teada ei tohi promo mänge müüa, kirjas ju nii. Neid jagatakse tasuta ära ja ei tohi neilt küsida raha. _________________ Nutty Female Gamer, So Nutty, So Crazy!
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Shade ____________________

|
Postitatud: 17.11.2009 17:02 Teema: |
|
|
ei, promotional copysid pood tagasi ei osta, kuna nende müük on sisuliselt keelatud _________________ GT: janrist
Retail 100% Achivements - 28
Arcade 100% Achivements - 9 |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: 17.11.2009 21:40 Teema: |
|
|
| Shade kirjutas: | | ei, promotional copysid pood tagasi ei osta, kuna nende müük on sisuliselt keelatud |
ma koba nagu näed aga mis mõttes sisuliselt keelatud:D
jaa ma tean küll et see peaks kergesti arusaadav olema aga ma ei saa:D
et kas seal pakendi sees on midagi tähtsat et sellepärast ei tohi müüa v? |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: 17.11.2009 21:42 Teema: |
|
|
| Ares kirjutas: | | c0d3m45t3r kirjutas: | Kahtlane kogemus oma kasutatud mängude müümisega. Viisin eile poodi COD:Waw ja Left 4 Dead ja üks vanem PS2 mäng Summoner 2. Kokku pakuti mulle nende mängude eest maksimaalselt 500 krooni (549 vist) minu arust oli see küll natukene ebaõiglane pakkumine arvestades veel seda et mängud olid suurepäraselt hoitud. Cod:waw'ile oli xbox ise kaks õrnalt nähtavalt kriipsu peale joonistanud aga plaat oli muidu täiesti korras. Isegi ostutsekid olid xbox360 mängudel alles.
|
hmmm.... kahju. |
tegelt ma arvan et nad praegu jah võtavad kõige soodsama hinnaga mänge sisse, et nad ikka kasumisse jääks..
no praegu masu kah niiet ma soovitaks hiljem tagasi minna.. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Shade ____________________

|
Postitatud: 17.11.2009 23:16 Teema: |
|
|
| Gearsofparadise kirjutas: | | Shade kirjutas: | | ei, promotional copysid pood tagasi ei osta, kuna nende müük on sisuliselt keelatud |
ma koba nagu näed aga mis mõttes sisuliselt keelatud:D
jaa ma tean küll et see peaks kergesti arusaadav olema aga ma ei saa:D
et kas seal pakendi sees on midagi tähtsat et sellepärast ei tohi müüa v? |
Loe mis karbile kirjutatud on: Promotional use only, not for sale. Mis eesi keeli siis: Reklaami tarbeks, mitte müüa. Andrico võib sellest suure *kapsast* kaela saada _________________ GT: janrist
Retail 100% Achivements - 28
Arcade 100% Achivements - 9 |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: 16.01.2010 15:52 Teema: |
|
|
Kus kohas näeb mis uusi kasutatud mänge on tulnud müügile. Progamesi lk on katki, ei näita enam midagi  _________________ Nutty Female Gamer, So Nutty, So Crazy!
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ares Andrico tugi

|
|
| Tagasi üles |
|
 |